VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

Hoeveel personen kunnen deelnemen aan De Werkspoor Smokkelaar escape game?

De Werkspoor Smokkelaar escape game is ontworpen voor groepen van 3 tot 6 personen. Dit zorgt ervoor dat elke speler actief betrokken kan zijn bij het oplossen van puzzels en raadsels en dat het spel uitdagend en leuk blijft voor iedereen.

Wat is de minimale en maximale leeftijd om deel te nemen aan de escape game?

De Werkspoor Smokkelaar escape game is ontworpen voor volwassenen en wordt aanbevolen voor spelers vanaf 16 jaar en ouder. Er is geen maximale leeftijd om deel te nemen, zolang de deelnemers in staat zijn om actief bij te dragen aan het oplossen van puzzels en raadsels. Jongere deelnemers kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene, maar houd er rekening mee dat sommige puzzels en raadsels te uitdagend kunnen zijn voor jongere spelers.

Hoe lang duurt de gehele ervaring, inclusief het spel, de introductie en het napraten?

De gehele ervaring van De Werkspoor Smokkelaar escape game, inclusief het spel, de introductie en het napraten, duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het spel zelf duurt 60 minuten. We vragen spelers om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn voor een korte introductie en instructies. Na het voltooien van het spel is er nog tijd om na te praten over de ervaring en het Museum van Zuilen te verkennen. Reserveer ongeveer 30 minuten tot een uur hiervoor.

Wat zijn de kosten voor het boeken van De Werkspoorsmokkelaar escape game?

De kosten voor het boeken van De Werkspoor Smokkelaar escape game bedragen €15,- per persoon. Dit tarief is inclusief de escape game-ervaring, de introductie voorafgaand aan het spel en de tijd om na afloop na te praten en het Museum van Zuilen te verkennen.

Is de escape game toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen met beperkte mobiliteit?

De Werkspoor Smokkelaar escape game is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met beperkte mobiliteit. Het Museum van Zuilen is bereikbaar met een lift en er zijn stoelen aanwezig om tijdens het spel te zitten en puzzels op te lossen. Hoewel de ruimte in het museum beperkt kan zijn voor een rolstoel, is het mogelijk voor de speler in een rolstoel om deel te nemen door samen te werken met teamleden.

Wat gebeurt er als we niet binnen de tijdslimiet van 60 minuten kunnen ontsnappen?

Als jullie er niet in slagen om binnen de tijdslimiet van 60 minuten te ontsnappen, krijgen jullie de mogelijkheid om, eventueel met extra hints, langer door te spelen als jullie dat willen. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat jullie plezier hebben en de ervaring van De Werkspoor Smokkelaar escape game ten volle kunnen waarderen. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk andere groepen na jullie staan ingepland, dus we kunnen niet garanderen dat er onbeperkte extra tijd beschikbaar is.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren als mijn plannen veranderen?

Als je je reservering voor De Werkspoor Smokkelaar escape game wilt wijzigen of annuleren, kun je contact opnemen met het museum door een e-mail te sturen naar info@museumvanzuilen.nl of te bellen naar 06 205 65 65 5. We zullen ons best doen om je te helpen bij het aanpassen van je reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je plannen veranderen, zodat we je kunnen helpen om een geschikte oplossing te vinden.

Scroll naar boven